Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Annette Fijn van Draat en Renata Fideli zijn door de Raad van Toezicht van WLGroep benoemd tot de nieuwe Raad van Bestuur. Zij treden respectievelijk per 1 juni en 1 juli 2022 aan. Ze volgen daarbij John Kauffeld op, die interim de WLGroep met Peter Hoppener heeft bestuurd.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De samenwerking tussen WerkSaam Westfriesland en WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep) werpt zijn vruchten af. In het onlangs ondertekende convenant 2022 – 2023 is vastgesteld hoe wij komende jaren verder samenwerken ten behoeve van de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Westfriesland.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vanuit het label Iets Anders is het besluit genomen om te stoppen met Atelier De Cirkel.
In februari 2020 zijn we van start gegaan met het Atelier. En ondanks al onze mooie plannen en inzet lukt het onvoldoende om het Atelier tot ontwikkeling te brengen.

Aan ons enthousiasme en onze werklust ligt het niet, maar Atelier de Cirkel komt gewoon niet goed uit de verf. En in deze vorm, met onvoldoende animo, kunnen we niet verder gaan. We vinden het meer dan jammer, maar op 22 februari as. is de laatste dag dat wij als Atelier De Cirkel open zijn voor onze deelnemers.
De deelnemers zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Graag willen we iedereen bedanken die het Atelier een warm hart toedraagt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vandaag ondertekenden Iris van Bennekom en Paul Zegveld, bestuurders van WilgaerdenLeekerweideGroep op digitale wijze de samenwerkingsovereenkomst met vertegenwoordigers van Nedap, Peter van Soolingen, commercieel directeur Nedap en Jan-Willem Mooij van Nedap.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 2 3