;
;
;
;
;
;

IetsAnders Zwaag

In onze winkel in Zwaag verkopen wij woonaccessoires, cadeaupakketten en zelfgemaakte artikelen. In de winkel vind je dingen gemaakt van hout en opgeknapte meubels. Het is een bijzondere winkel, waar mensen speciale artikelen met een verhaal erachter kunnen kopen.

De zelfgemaakte artikelen en opgeknapte meubels worden met de grootste zorg gemaakt. Alle artikelen en voorwerpen hebben een net IetsAndere invalshoek, wat het verrassend en leuk maakt.

Hier kun jij zelf dingen maken of de gemaakte artikelen verkopen aan de klanten in de winkel. Je hebt hier veel contact met mensen en leert om te gaan met afspraken en een vaste dagindeling. Hierbij word je goed begeleid. Je hebt hier ruimte om te ontdekken of dit werk bij jou past.

Werkplaats Zwaag

Op de locatie in Zwaag leer je het stuur zelf in handen te nemen. Er is genoeg ruimte om jezelf opnieuw uit te vinden, doelen te bepalen en daar vastberaden mee aan de slag te gaan. We werken soms ook aan opdrachten van werkgevers uit de buurt. Dit zijn bijvoorbeeld inpak- of stickerwerkzaamheden. In onze houtbewerkingsruimte knappen we oude meubels op tot goed bruikbare en trendy artikelen. 

Locatie Zwaag

Onze locatie in Zwaag kun je bereiken via:

Oude Veiling 100
1689 AD Zwaag
Telefoon: 0880451491
E-mail: info@werkbedrijf-ietsanders.nl