;
;
;
;
;
;

Samen Iets Anders

IetsAnders Opmeer

Basisschool ’t Ruimteschip in Opmeer is de thuisbasis voor leer- en werkbedrijf Samen IetsAnders. In Opmeer zijn de medewerkers inzetbaar op de school als conciërge, tuinman, hulp bij de overblijf, klassenassistente of schoonmaker. Je helpt bij de voorbereiding van een activiteit of doet andere klusjes die zich op dat moment voordoen. Zo hebben leerkrachten een paar extra handen tot hun beschikking en medewerkers doen ervaring, kennis en kunde op. Want daar gaat het om bij IetsAnders: uitvinden waar je goed in bent, waar je talenten liggen en daar vervolgens mee aan de slag gaan.

Werken op school of in de buurt

Vanuit een lokaal in de school zijn dagelijks ongeveer 5-8 medewerkers aanwezig die met de begeleiding aan de slag gaan op de school zelf.

Daarnaast doen we ook klussen in de buurt, bijvoorbeeld bij andere basisscholen of voor het plaatselijke welzijnswerk. Want er zijn altijd wel mensen die wat extra hulp en handen kunnen gebruiken. Die handen en die inzetbaarheid zijn bij Samen IetsAnders aanwezig!

Verrassende producten maken

Naast het werk voor de school en omgeving zijn we ook actief in onze eigen lokaal. We maken hier mooie en verrassende producten die we weer verkopen. Denk dan aan seizoenproducten, leuke woonaccessoires of heel veel andere leuke attenties voor bijvoorbeeld verjaardagen of jubilea.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk. 

Locatie Opmeer

Onze locatie in Opmeer kun je bereiken via:

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer 
Telefoon: 06-23665853 
E-mail: samenietsanders@leekerweide.nl