;
;
;
;
;
;
;
ABC versie

WLGroep is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie en jobcoaching.

 

 

WLGroep is een gecertificeerde partner van het UWV voor re-integratie en jobcoaching.

 

De eerste stappen om jezelf verder te ontwikkelen, het vinden van een passende werkplek en/of ondersteuning op je huidige werkplek. De jobcoaches ondersteunen en begeleiden je in jouw persoonlijke traject, samen kijken we wat er nodig is. Bij de start wordt er bepaald of het gaat om ondersteuning van een modulair traject, een werkfit traject, een naar werk traject of een jobcoaching traject.

Wij onderzoeken vanuit een nieuwsgierige basishouding, zonder te oordelen, je wensen en mogelijkheden. Door goed te luisteren, maken we een traject op maat, waarbij we de realiteit niet uit het oog verliezen om het een succes te laten worden. Hierin is het voor ons belangrijk om jouw perspectief en zelfstandigheid te behouden.

We kijken naar wat nodig is om die plek in de samenleving te bieden waar jij jezelf verder kunt ontwikkelen, in je eigen tempo.We blijven je ontwikkeling volgen op een wijze die bij jou past en maken samen de volgende stap.

We werken nauw samen met andere disciplines, zowel binnen als buiten onze organisatie. Daarnaast hebben we een netwerk van mooie werkplekken en goede contacten met werkgevers. Door elk jaar een tevredenheidsonderzoek af te nemen bij de werkgevers van de werkplekken waar wij onze diensten aan verlenen, blijven wij ons verbeteren en spelen in op wat nodig is voor de ander.

Wij vinden het belangrijk dat onze jobcoaches meegaan met de ontwikkelingen in het werkveld, de wet- en regelgeving, en ook investeren wij in bestaande- en nieuwe werkplekken voor onze klanten.Door o.a. intervisie te volgen houden wij onszelf scherp en reflecteren op onszelf om zo de beste ondersteuning te kunnen blijven bieden voor zowel de klant als de werkgever.

In onderstaande video wordt kort uitgelegd wat een jobcoach doet en wat je van ons kunt verwachten.

 

 

 

 

 

 

Aanmeldingsprocedure

Zit jij in een traject vanuit het UWV, heb je een Wajong uitkering of val je onder de participatiewet? Neem dan rechtstreeks contact op met de jobcoaches of vraag iemand die dit samen met jou wil doen. Samen bekijken we jouw situatie en maken we een traject op maat dat het beste bij jou past.

Ontvang je al zorg vanuit onze organisatie? meld je dan aan bij Zorg & Welzijn met dit formulier. Jouw begeleider kan je hierbij helpen.

Wanneer je bij ons bent aangemeld, plannen we een intakegesprek om samen te kijken welk werk jij leuk vindt en wat voor jou passend is. Wij helpen je onder andere met betaalde functies, maar ook werkervaringsplekken en leer- en werktrajecten. Zo kunnen er bijvoorbeeld vacatures zijn binnen ons eigen label 'IetsAnders' of ergens anders binnen WLGroep. Of misschien wil jij juist ergens anders werken, bijvoorbeeld in de bediening bij een restaurant of als medewerker in een bouwmarkt.

Klik hier om direct naar de vacatures te gaan. Misschien staat er iets passend voor je tussen. Ook kun je bij ons terecht wanneer je een opleiding wilt volgen. We helpen je graag.

Heb je vragen over werk, dagbesteding of een opleiding? Neem contact met ons op of kom langs. Natuurlijk kunnen wij ook naar jou toe komen.

 

 

Onze missie en visie

 

Missie

Wij werken samen met de klant, zijn netwerk en andere organisaties of hulpverleners. Wij treden de klant gastvrij tegemoet en benaderen hem respectvol.

Wij bieden ondersteuning op wens of behoefte van de klant. De mate van begeleiding kan variëren van intensieve zorg tot begeleiding op afroep. Ook de plaats waar deze ondersteuning gegeven wordt beweegt mee met de klant: deze kan variëren van ondersteuning binnen een meer beschermde omgeving tot ondersteuning midden in de maatschappij. Bij hem thuis of op zijn werk, dagbesteding of school. Net daar waar het passend en nodig is.

 

Visie

Iedereen heeft recht op een passende werkplek. Door onze aanpak, waarbij de klant zijn eigen regie behoudt, zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Door onze persoonlijke en open communicatie naar de klant en werkgever slagen wij erin om voor elk individu een passende duurzame werkplek te vinden.

Wil je meer informatie?

 

Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens algemeen
E: jobcoaches@werkbedrijf-ietsanders.nl
T: 088-0451499
Bezoekadres: De Makerij
Dampten 28, 1624 NR in Hoorn (op de 3de verdieping)