ABC versie

Wie zijn wij en wat doen wij

 

 

Wie zijn wij en wat doen wij

Wij zijn de jobcoaches van het label IetsAnders. Wij kunnen jou ondersteunen met je vragen over arbeid en alles wat hier mee te maken heeft. Wil je graag aan de slag, maar weet je nog niet goed waar te beginnen? Wij denken met je mee. Samen stellen we een plan op om jou zo goed mogelijk te plaatsen op een geschikte werkplek en coachen jou op deze werkplek. 

In onderstaande video wordt kort uitgelegd wat een jobcoach doet en wat je van ons kunt verwachten.

 

 

 

 

 

 

Aanmeldingsprocedure

Zit jij in een traject vanuit het UWV, heb je een Wajong uitkering of val je onder de participatiewet? Neem dan rechtstreeks contact op met de jobcoaches of vraag iemand die dit samen met jou wil doen. Samen bekijken we jouw situatie en maken we een traject op maat dat het beste bij jou past.

Ontvang je al zorg van onze organisatie? meld je dan aan bij Zorg & Welzijn met dit formulier. Jouw begeleider kan je hierbij helpen.

Wanneer je bij ons bent aangemeld, plannen we een intakegesprek om samen te kijken welk werk jij leuk vindt en wat voor jou passend is. Wij helpen je onder andere met betaalde functies, maar ook werkervaringsplekken en leer- en werktrajecten. Zo kunnen er bijvoorbeeld vacatures zijn binnen ons eigen label 'IetsAnders' of ergens anders binnen WilgaerdenLeekerweideGroep. Of misschien wil jij juist ergens anders werken, bijvoorbeeld in de bediening bij een restaurant of als medewerker in een bouwmarkt.

Klik hier om direct naar de vacatures te gaan. Misschien staat er al iets passend voor je tussen. Ook kun je bij ons terecht wanneer je een opleiding wilt volgen. We helpen je graag.

Heb je vragen over werk, dagbesteding of een opleiding? Neem contact met ons op of kom langs. Natuurlijk kunnen wij ook naar jou toe komen.

Van links naar rechts: Elly Laan, Bianca Eeken, Dani Ouwerkerk en Donny Wijnker

 

Onze missie en visie

 

Missie

Wij werken samen met de klant, zijn netwerk en andere organisaties of hulpverleners. Wij treden de klant gastvrij tegemoet en benaderen hem respectvol.

Wij bieden ondersteuning op wens of behoefte van de klant. De mate van begeleiding kan variëren van intensieve zorg tot begeleiding op afroep. Ook de plaats waar deze ondersteuning gegeven wordt beweegt mee met de klant: deze kan variëren van ondersteuning binnen een meer beschermde omgeving tot ondersteuning midden in de maatschappij. Bij hem thuis of op zijn werk, dagbesteding of school. Net daar waar het passend en nodig is.

 

Visie

Iedereen heeft recht op een passende werkplek. Door onze aanpak, waarbij de klant zijn eigen regie behoudt, zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Door onze persoonlijke en open communicatie naar de klant en werkgever slagen wij erin om voor elk individu een passende duurzame werkplek te vinden.

Wil je meer informatie?

 

Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens algemeen
E: jobcoaches@werkbedrijf-ietsanders.nl
T: 0229-576 429
Bezoekadres: De Makerij
Dampten 28, 1624 NR in Hoorn (op de 3de verdieping)