;
;
;
;
;
;

IetsAnders Zwaag

De locatie in Zwaag is onze oudste locatie. Hier zijn wij gestart. De locatie in Zwaag is een robuust gebouw met werkruimte, winkel en kantine. Hier leggen we vooral de nadruk op starten vanaf de basis. We beginnen met wie jij bent, wat jij wilt en waar we gaan beginnen. Hier bouwen we aan structuur, vaste dagindeling en afspraken nakomen. Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen en voorwaarden om verder te kunnen groeien. Wij begrijpen dat het niet gemakkelijk is wanneer jou dat niet eerder is gevraagd of wanneer je geen routine hebt. Daarom begeleiden wij jou hier goed bij.

Op de locatie in Zwaag leer je het stuur zelf in handen te nemen. Er is genoeg ruimte om jezelf opnieuw uit te vinden, doelen te bepalen en daar vastberaden mee aan de slag te gaan. We werken soms ook aan opdrachten van werkgevers uit de buurt. Dit zijn bijvoorbeeld inpak- of stickerwerkzaamheden. In onze houtbewerkingsruimte knappen we oude meubels op tot goed bruikbare en trendy artikelen. Daarnaast hebben wij ook een winkel waar we deze spullen verkopen.

Winkel Zwaag

In onze winkel in Zwaag verkopen wij woonaccessoires, cadeaupakketten en zelfgemaakte artikelen. In de winkel vind je dingen gemaakt van hout en opgeknapte meubels. Het is een bijzondere winkel, waar mensen speciale artikelen met een verhaal erachter kunnen kopen. Hier kun jij zelf dingen maken of de gemaakte artikelen verkopen aan de klanten in de winkel.

Locatie Zwaag

Onze locatie in Zwaag kun je bereiken via:

Oude Veiling 100
1689 AD Zwaag
Telefoon: 0880451491
E-mail: info@werkbedrijf-ietsanders.nl