;
;
;
;
;
;
;

Medewerkers van IetsAnders hebben vele kwaliteiten. Nog niet altijd opgemerkt of uitgewerkt, maar ze zijn zeker aanwezig. Wat betekent dat voor u?

Werkgever

Als werkgever kunt u overwegen een medewerker van IetsAnders een kans te geven binnen uw bedrijf. U krijgt zonder meer een zeer gedreven medewerker in dienst die gemotiveerd is te leren, aan te pakken en verder te komen. Zowel de medewerker als u worden door een jobcoach begeleid. Afspraken en doelen worden in gezamenlijkheid bepaald. Verwachtingen over en weer worden helder gemaakt en hierover wordt blijvend gecommuniceerd.

Zo geeft u inhoud aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, worden de perspectieven van een deelnemer weer groter en meer tastbaar. Ruimte maken is helpen groeien.

Opdrachtgever

Als opdrachtgever voor een klus krijgt u de beschikking over zeer gemotiveerde mankracht. Uw opdracht betekent voor medewerkers leren en ontwikkelen en nuttig bezig zijn. Die opdracht kan een eenmalige klus zijn, maar ook een opdracht tot vervaardiging van artikelen. De verschillende werkplaatsen kunnen eenvoudig en seriematig werk aan maar ook op maat te maken producten. In overleg met u produceren we grote partijen, kleine series of juist unieke producten.

Voordelen samenwerken met IetsAnders:   

  • afspraak is afspraak: u ontvangt wat u bestelt
  • interessante kwaliteit-/prijsverhouding
  • levering binnen de afgesproken termijn
  • samenwerken met IetsAnders is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met één van de kwartiermakers van IetsAnders: