Noord-Holland

Jobcoaching, hulp aan langdurig werklozen en re integratie in Noord-Holland

Begeleid aan de slag via werkbedrijf Iets Anders 

Werkbedrijf Iets Anders begeleidt via jobcoaching in Noord-Holland mensen met een beperking naar werk, een werkgerichte dagbesteding of naar scholing. Daarbij draait het allemaal om het ontdekken van talenten én capaciteiten, zodat werkzoekenden straks een baan of bezigheid vinden die daar helemaal op aansluit. Afstand tot de arbeidsmarkt zien we als werkbedrijf heel breed, want wij zorgen ook voor bijscholing, hulp voor langdurig werklozen en en meer algemeen re integratie Noord-Holland.

Jobcoaching Noord-Holland

Bij Iets Anders vinden we het belangrijk dat iedereen gewoon mee kan doen; ook als het niet lukt zelfstandig een reguliere baan te vinden, er psychische problemen zijn of fysieke beperkingen. Via jobcoaching in Noord-Holland geven we hulp aan langdurig werklozen die moeilijker aan de slag komen, zoals herintreders of ouderen. Via een intensief begeleidingstraject bieden we deelnemers een veilige omgeving waarin we ze alle kansen geven om zich op de arbeidsmarkt positief te ontwikkelen. Bovendien zorgen we ervoor dat ze daarbij zelf het stuur in handen nemen.

re integratie Noord-Holland

Jong en oud kan deelnemen aan Iets Anders. Dat kan in de vorm van onderwijs en dagbesteding voor jongeren via ons programma DOEN tot diverse leer- werktrajecten en begeleide arbeidsplaatsen voor volwassenen. Ook geven we aparte hulp bij re integratie van langdurig werklozen in Noord-Holland. Daarbij bepalen deelnemers zelf de mate van zelfstandigheid. Zo bieden we op onze eigen werkplekken intensieve begeleiding wanneer structuur en hulp vaak nodig is. Maar je kunt ook voor werkbedrijven elders kiezen waar je veel zelfstandiger een baan invult.

Werktrajecten in Noordelijk Noord-Holland 

Iets Anders is onderdeel van de LeekerweideGroep en vooral gericht op dienstverlening in de regio noordelijk Noord-Holland, in de hoek Enkhuizen, Opmeer en Zwaag. Alle werkplekken, opleidingstrajecten en specifieke hulp voor langdurig werklozen in Noord-Holland worden begeleid door speciaal opgeleide professionals en vakopleiders. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.