Via IetsAnders doe je werkervaring, kennis en kunde op. Hiervoor krijg je volop de ruimte en mogelijkheden. Onze doelstelling is om jou naar werk, werkgerichte dagbesteding of scholing te begeleiden.

Wij hebben meerdere plaatsen waar je aan de slag kunt. De werkzaamheden zijn per locatie verschillend. Op de ene locatie bieden we vooral ambachtsmatig werken zoals houtbewerking, renoveren, opknappen en klussen aan. Hier kun jij jouw energie en spierkracht kwijt! Je kunt ook werken in de bediening van een winkel of in de horeca, keuken of camping. Kies jij liever voor de dienstverlening? Wie weet ga jij dan aan de slag in de schoonmaak, dierverzorging of assistentie verlenen of conciërgeklussen verrichten op school of dagverblijf. Maar je kunt ook aan de slag bij een werkgever of ervaringen opdoen bij de verschillende locaties.

IetsAnders biedt verschillende trajecten aan. Waar jij instapt en aan de slag gaat, hangt af van jouw wensen en wat je nog moet leren.

Wat past er bij jou?

Het belangrijkste is dat de werkzaamheden bij jou passen. Wat heb jij nodig en wat past er bij jou op het moment van instappen. Het is voor veel mensen weer even wennen aan de structuur, de vaste indeling van de dag en omgaan met elkaar. Er zijn op de vaste locaties in Opmeer en Zwaag begeleiders aanwezig waar je op terug kunt vallen. Weet je al wat jouw kwaliteiten zijn en ga je graag zelfstandig aan de slag? Dan zijn de werk-/leertrajecten geschikt voor jou. Voorbeelden hiervan zijn: groenwerk, dierverzorging, horeca, camping, onderhoudswerk of trajecten bij diverse werkgevers.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk. 

Locatie Zwaag

Onze locatie in Zwaag kun je bereiken via:

Oude Veiling 100
1689 AD Zwaag
Telefoon: 0229-576397
E-mail: info@werkbedrijf-ietsanders.nl

 

Locatie Opmeer

Onze locatie in Opmeer kun je bereiken via:

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer 
Telefoon: 06-23665853 
E-mail: samenietsanders@leekerweide.nl