;
;
;
;
;
;
;

Start arbeidsmarktcampagne "De gewoonste zaak van de wereld"

Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 

Voor WLgroep, zoals het gefuseerde Wilgaerden en Leekerweide nu heet, begint alles met de cliënten en de manier waarop wij hen ondersteunen. Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat idee, die aanvullende manier van werken, is vanzelfsprekend voor de WLgroep. Kortom: De gewoonste zaak van de wereld!
Natuurlijk zijn het niet alleen de cliënten die op optimale ondersteuning mogen rekenen. De medewerkers zijn immers het kapitaal van de organisatie, onmisbare schakels. Vandaar de zekerheid: als je bij WLgroep werkt, sta je er nooit alleen voor. Samenwerken, teamgevoel, het delen van kennis en emotie; ook dat zit in het DNA van WLgroep. Het beste uit het leven halen, voor de cliënt en de medewerkers; het is de gewoonste zaak van de wereld.
Met trots delen wij vanaf vandaag in heel West Friesland onze eerste gezamenlijke arbeidsmarktcampagne "De gewoonste zaak van de wereld"

Onze diverse modellen van zowel Wilgaerden als Leekerweide zie je de komende tijd veelvuldig terugkomen. Geniet ervan en wees trots waar en voor wie je werkt.

Alle vacatures bekijken? Dat kan hier!